Aikido Open Training

Dinsdag 9 mei van 20:00-21:30 organiseren wij een Open Training in onze dojo. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om mee te komen trainen of om te komen kijken.

Aikido is een Japanse krijgskunst die erop gericht is de kracht van de tegenstander te gebruiken om hem of haar te neutraliseren, zonder deze geweld aan te doen. Het is een fysiek uitdagende en tegelijkertijd geestelijk verrijkende discipline, waarmee je je kracht, flexibiliteit, coördinatie en zelfvertrouwen ontwikkelt.

Dit is je kans om deze sierlijke krijgskunst geheel vrijblijvend een keer zelf te ervaren. Je kunt meetrainen in gewone sportkleding (joggingbroek+t-shirt). We trainen op blote voeten. Neem verder om te kunnen douchen handdoek + badslippers mee. De dames- en herenkleedkamers vind je tegenover de dojo. De dojo is aan het einde van de linker gang aan je linkerhand.