Lidmaatschap

Lidmaatschap

Na een maand gratis proeftraining kan het lidmaatschap van de Aikido Ryu worden aangegaan. Je kunt je dan als lid inschrijven. Om te beginnen hoef je nog niets aan te schaffen. Je kunt in het begin meetrainen in een joggingbroek met een t-shirt. We hebben geen jeugd-groep. Dat wil zeggen dat jongeren vanaf ongeveer 15 jaar welkom zijn.

Contributie

Het lesgeld als volgt vastgesteld:
Bij één of twee keer in de week trainen: € 27,50 per maand

Alle betalingen dienen vooraf te geschieden per maand, waarbij we gebruik maken van een automatische incasso.

Bij twee of meer maanden betalingsachterstand, kun je niet meer deelnemen aan de trainingen.

Strippenkaart

Als je al contributie betaalt bij een andere club en af en toe bij ons wilt komen meetrainen, dan kun je gebruik maken van een strippenkaart. Je kunt deze aanschaffen door €80,- over te maken naar NL46 INGB 0004 7752 78 t.n.v. Stichting Aikido Ryu Jan Rusman. Je kunt daarmee 10 keer meetrainen.

Onefit

Vanaf 2023 kan ook via Onefit bij ons getraind worden. We zijn bezig om deze samenwerking tot stand te brengen. Dit sluit aan bij onze doelstelling om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Aikido,

Vakanties

Op officiële feestdagen worden er normaal gesproken geen lessen gegeven. Alle schoolvakanties, behalve de zomervakantie, wordt er gewoon door getraind.

Aansprakelijkheid

De leiding van de Aikido Ryu Jan Rusman kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zoekgeraakte eigendommen en bij ongevallen, die als gevolg van deelname aan de trainingen overkomen. Iedereen volgt de lessen op eigen risico. Men dient zich hier zelf voor te verzekeren, via bijvoorbeeld de Judo Bond Nederland.

Beëindiging lidmaatschap

Opzeggingen kunnen alleen worden behandeld indien dit schriftelijk gebeurt. We hanteren een opzegtermijn van een maand. Bij langdurig verzuim van de lessen, zonder aanvaardbare reden, kan besloten worden het lidmaatschap te beëindigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s